Velkommen til FDF Randers 2 Sct. Peders Sogn 

 

Væbner & Seniorvæbner

 

Klasseleder Brian Villadsen Tlf. 20933375

 

Væbner- og seniorvæbnerklassen er lige noget for dig, hvis du er fyldt 11 år og har lyst til at hygge dig sammen med en flok andre unge mennesker hver torsdag aften.

 

Til vore ugentlige møder opdeles vi for det meste i mindre grupper, der laver forskellige aktiviteter, som du også har indflydelse på.

Aktiviteterne er meget forskellige, men nogle kan f. eks. være: . Bygge med reb og rafter  · Førstehjælp · Kort og kompas · Koder · Bage · Løb, hvor der løses poster · Tage mærker Vi har bl.a. også været på besøg på Beredskabsgården, hvor vi prøvede at slukke en brand, så vi kommer også "ud af kredshuset" til nogle af møderne. Vi tager på weekendture ca. 4-5 gange om året, hvor vi bruger nogle af de ting vi lærer til møderne.

 

Det er forskelligt om vi sover i en hytte, eller om det er i telte. Vi har mindst en årlig tur, hvor kun vores væbner- og seniorvæbnerklasse tager af sted.

 

Ud over denne tur deltager vi bl.a. i Storhiken , der er en tur for alle byens spejdere og FDFere, hvor vi går rundt til en række poster og løser dem.

 

En anden tur vi tager på er "Aktivlejr", der er for alle væbnere, seniorvæbnere i landsdel 2. Her vælger man en aktivitetsgruppe, som man kan tænke sig at bruge en weekend i, og der er mange forskellige aktiviteter - i år f.eks. lige fra sejlads til selvforsvar. På sådanne ture har du mulighed for at møde en masse andre FDF'ere på din egen alder, som du ikke ser til daglig, og dermed kan du finde en masse nye venner.

 

For alle turene er det vigtigste dog, at vi har det sjovt, hygger os og har en rigtig god weekend. Prisen for at komme med på en weekendtur holdes altid på et minimum, og det koster derfor oftest omkring 150 kr. for en weekendtur fra fredag aften til søndag.

 

I sommerferien er der en uges sommerlejr for alle medlemmer i FDF Randers 2.

 

Nogle gange arrangeres dog en speciel sommerlejr for væbnere, seniorvæbnere og seniorer hvor vi f.eks. tager på kanolejr, cykelsommerlejr, fjeldvandring i Norge eller på Landslejr.

 

Landslejr er en stor lejr for alle FDF's pilte, væbnere, seniorvæbnere og seniorer i hele landet, og der var sidst ca. 15.000 deltagere. Landslejren afholdes hvert 5. år på FDF's store lejrplads Sletten, der ligger ved Himmelbjerget og Julsø.

 

Vi glæder os til at se DIG på torsdag kl. 19.00 til væbner- og seniorvæbnermøde.